Сандро Мигел Рамос Висенте каца във Варна довечера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:56 / 03.08.2008
906
Спряганият за нов футболист на Спартак се очаква да кацне на летище "Варна" в 20 ч. тази вечер. Той се казва Сандро Мигел Рамос Висенте, на 21 години е и играе като дефанзивен полузащитник. Ибериецът се е състезавал за последно във Витория Сетубал. Ръстът му е 183 сантиметра. Висенте ще бъде гледан в няколко тренировки и едва тогава ще стане ясно дали ще подпише договор със "соколите".
Полският нападател Гжегож Печна изгледа съботната проверка с Волов от трибуните. Неговото бъдеще ще стане ясно във вторник. Причината е, че голаджията все още има да доизяснява някои неща с бившия си клуб. Когато те бъдат решени, Печна ще подпише със Спартак за една или две години.
Българският нападател Стойко Сакалиев пък ще се присъедини към тренировките на варненския отбор утре. Той ще подпише договор за една година със "соколите", след като досега игра за ЦСКА и Локомотив (Пловдив).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).