Георги Димитров се завърна в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:21 / 28.01.2015
1045
Юношата на Спартак 1918 Георги Димитров се завръща в родния си клуб. Халфът, който напусна тима в края на миналия сезон, се разбра с председателя на управителния съвет Антон Фажев и започна тренировки вчера. Димитров изкара проби във Верея (Стара Загора), където взе участие в първата контрола на тима от подготовката срещу елитния Берое (0:2). След като не успя да си уреди договор с тима на Радостин Кишишев, Георги се прибра във Варна. Във Верея остава обаче Славомир Събков, който не пожела да продължи договора си с варненци.

Спартак 1918 поднови вчера тренировки с половин отбор. Треньорът Иван Маринов-Маслара събра футболистите в 15 ч. на стадион "Спартак", като в заниманието се включиха само българските играчи.

Двамата италианци - вратар и централен нападател, двамата румънци (централен нападател и централен защитник), и тримата молдовци (ляв бек, вътрешен халф и централен нападател) се очаква да пристигнат във Варна днес, когато стартира същинската част от зимната подготовка. Освен тях ще продължат пробите на италиански бек и молдовски външен халф.

Ако се наложи, новите шефове в клуба са обещали да доведат още играчи на проби. Едва след това Иван Маринов ще може да спазари и български попълнения.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).