Холивудската звезда Долф Лундгрен откри свободните двубои в Свети Влас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:42 / 04.08.2008
645

Холивудският екшън-герой Долф Лундгрен бе специален гост и откри официално гала вечерта на свободните двубои на 3 август. Събитието се проведе в новия Амфитеатър в Свети Влас и се организира от Федерацията по ММА, съвместно с „Диневи Груп”. Зрелищните боеве бяха част от тържествата по повод 19-годишнината на “Диневи Груп”.
Арената в курортното градче събра на едно място най-силните мъже на България, които мериха сили в 2 кик-бокс и 7 ММА срещи. Победители в К1 срещите станаха Николай Атанасов и Йордан Янков-Руския. В две от най-интересните ММА-срещи се включиха и чужди състезатели. Един срещу друг на ринга застанаха Атанас Джамбазов срещу македонеца Деян Тусевски. Гвоздеят на програмата беше бившия ни национал по борба Йордан Радев, който безапелационно победи чрез отказване бившия европейски шампион по бокс Денис Смит от Холандия. Над 700 души наблюдаваха зрелището, което продължи почти три часа и завърши с уникална заря.
Сред официалните гости в Амфитеатъра бяха братя Диневи, футболната ни легенда Христо Стоичков, Христо Порточанов, треньорът на националния отбор на Холандия по ММА Берч Копс, президентът на Федерацията по кик и тай бокс Боян Колев, шефът на Съюза на българските командоси Юлий Абаджиев, Хари Рудолфо-генерален представител на М1 за Източна Европа, мис Плеймейт 2008 г. Мария Цветкова, кметът на Несебър Николай Димитров, кметовете на Св. Влас, Поморие и Пазарджик.
Президентът на Федерацията по ММА Любен Джубрилов връчи специални плакети на Долф Лундгрен, Христо Стоичков и братя Диневи за изключителното им съдействие и подкрепа към бойните спортове.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).