Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море без Хмарук и Фернандес срещу Пирин и Макаби
Автор: Екип Varna24.bg 18:12 / 04.08.2008Коментари (0)1054
© Sportal.bg
Аржентинският нападател Адриан Фернандес и молдовският вратар Евгений Хмарук почти сигурно ще пропуснат гостуването на Черно море срещу Макаби (Нетания) във втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА на 14 август, съобщиха от пресслужбата на “моряците”. Адвокатът на клуба Михаил Статев усилено работи по издаването на работни визи на двамата. Чужденците със сигурност няма да са на разположение на наставника Никола Спасов за гостуването на Пирин в първия кръг на първенството в "А" група.

При отсъствието на Фернандес и червения картон на Георги Андонов в Черно море ще останат за първия мач с израелския Макаби (Нетания) само с двама чисти нападатели в лицето на Мирослав Манолов и Теодор Атанасов. Старши треньорът Никола Спасов все още не е взел окончателно решение дали да остави в състава бразилецът Патрик да Силва.
Халфът на Черно море Даниел Георгиев, който пропусна реванша срещу Санта Хулия заради травма в кръста, днес сутринта тренира бегово, а на следобедното занимание тренира и с топка. Очакванията са халфът да е на линия за гостуването на Пирин. Проблематичен е Даниел Димов, който получи разтежение в контролата срещу Черноморец (Балчик) в събота.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: