Черно море без Хмарук и Фернандес срещу Пирин и Макаби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:12 / 04.08.2008
1054
Аржентинският нападател Адриан Фернандес и молдовският вратар Евгений Хмарук почти сигурно ще пропуснат гостуването на Черно море срещу Макаби (Нетания) във втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА на 14 август, съобщиха от пресслужбата на “моряците”. Адвокатът на клуба Михаил Статев усилено работи по издаването на работни визи на двамата. Чужденците със сигурност няма да са на разположение на наставника Никола Спасов за гостуването на Пирин в първия кръг на първенството в "А" група.

При отсъствието на Фернандес и червения картон на Георги Андонов в Черно море ще останат за първия мач с израелския Макаби (Нетания) само с двама чисти нападатели в лицето на Мирослав Манолов и Теодор Атанасов. Старши треньорът Никола Спасов все още не е взел окончателно решение дали да остави в състава бразилецът Патрик да Силва.
Халфът на Черно море Даниел Георгиев, който пропусна реванша срещу Санта Хулия заради травма в кръста, днес сутринта тренира бегово, а на следобедното занимание тренира и с топка. Очакванията са халфът да е на линия за гостуването на Пирин. Проблематичен е Даниел Димов, който получи разтежение в контролата срещу Черноморец (Балчик) в събота.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).