Бат' Кольо хвърля титулярите срещу Домжале

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:29 / 06.02.2015
1409
Седмина футболисти на Черно море, които ще излязат титуляри в първия официален мач за годината срещу Локомотив (ГО) за купата на 21 февруари, ще започнат в стартовия състав срещу Домжале в 15 часа днес. Спарингът със словенците е трети и последен за "моряците" в Анталия.

Очаква се сред 11-те да започнат вратарят Александър Чанович, защитниците Кирил Котев и Стефан Станчев, халфовете Марк Буркхарт, Стенио дос Сантос и Тодор Паланков и външният полузащитник Симен Райков. Като непоклатим на своя пост може да се смята и Михаил Венков, но той няма да вземе участие в проверката, тъй като се подготвя с националния отбор на България за двубоя срещу Румъния в събота.

За останалите три поста Никола Спасов има няколко варианта. За втория външен халф се конкурират Матиа Курьор и Иван Коконов, а за разиграващ полузащитник зад изнесения в атака нападател - Георги Божилов и Петър Златинов.

Божилов обаче е контузен и не е ясно дали ще е 100% готов за началото на пролетния полусезон. Добра алтернатива в средата на терена е също холандецът Марк Клок. За място на върха на атаката пък спорят Бакари, Вилян Бижев и Живко Петков. Първият обаче още не е записал игрови минути след операцията на скъсани кръстни връзки на коляното, а на този етап Бижев е с едни гърди пред Петков. Дошлият от Славия нападател вкара 4 гола в първите две контроли в Турция, а Кольо Спасов прогнозира, че ще се превърне в откритие за българския футбол.

Междувременно в събота рано сутринта Черно море пътува за Варна, където ще премине и финалния етап от зимната подготовка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).