Маслара гони чужденци, дойде французин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 09.02.2015
1322
Френски халф дойде в Спартак 1918 и игра при загубата от Калиакра с 2:3 в Каварна в събота. "Момчето кацна със самолет в петък, а на другия ден игра в отбор с непознати футболисти. Той обаче има качества и очаквам да разкрие потенциала си в следващите контроли", заяви за "Народно дело" Иван Маринов. Наставникът призна, че днес ще освободи няколко чужденци и ще намали групата. В момента тя е от 27 футболисти - по деветима италианци и молдовци, трима румънци, един французин и петима българи.

"Срещу Калиакра поне видях кой става и кой не за нашия отбор. В понеделник ще се разделим с някои играчи и е възможно да дойдат още нови. Кои окончателно ще останат, ще се разбере след две седмици. Групата ни за пролетния полусезон ще е от 22-ма футболисти", допълни Маслара.
Срещу Калиакра румънски централен нападател откри за спартаклии, но до почивката домакините стигнаха до обрат с три безответни попадения. В 74-ата мин един от новите молдовци във варненския тим намали резултата с гол от фаул.

"Загубихме и аз го приемам за нормално. По-нормално нещо от този резултат няма. Няма как да използваш 27 футболисти в един мач и да очакваш нещо кой знае какво от него. Така няма как да се случват нещата. Важното е, че направихме една добра тренировка, макар и непълноценна. В 25-ата мин смених хората, на които ще разчитаме през сезона", допълни Маслара.

Треньорът продължава да е оптимист за представянето на тима през втория сезон в "Б" група. "С едно-две нови попълнения ще направим отбор, който да се бори за оставане. Хубавото е, че имаме разбирателство с ръководството. Търсим футболисти на специфични постове. Ако успеем да ги намерим, ще съм много по-сигурен лично за себе си. Много малко хора от тези, които очаквахме да ни помогнат, ще ни свършат работа", завърши Маслара.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).