Обсъждат договори на новите в Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:47 / 11.02.2015
1268
Договорите на чужденците, които ще бъдат привлечени в Спартак 1918, са обсъждани вече два дни от новите италиански шефове със спортно-техническия щаб. Иван Маринов е настоял петима да бъдат отпратени, тъй като няма да свършат работа, и снощи те вече би трябвало да са напуснали България. Последните две нови попълнения също ще бъдат от чужбина, което означава, че ще бъде посочена вратата на още двама, за да остане група от 22-ма играчи за пролетния полусезон.

В близките дни се очаква италианците да извършат първи плащания, които включват покриване на неотложни клубни разходи, задължения към БФС и заплати от края на миналата година на останалите български футболисти и треньора. По този въпрос вчера се водеха разговори с българска адвокатка, която представлява Пиетро и Джузепе Белардели.

Междувременно единият развален бойлер на стадиона бе оправен, а другият ще бъде подменен с нов. Топлата вода в съблекалните е възстановена и играчите отново ще могат да се къпят след тренировка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).