Баич: Заслужено спечелихме след силна игра в защита през второто полувреме

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:00 / 20.02.2015
488
Черно море порт Варна отстрани Балкан в първия ден на турнира за Купата на България. Тимът на Драган Баич се наложи над ботевградчани с 81-75, след доста оспорван мач. 

На полувремето Балкан имаха малък аванс от две точки, но варненци изиграха много силно второ полувреме и заслужено спечелиха двубоя. "Моряците" ще срещнат утре на полуфинал победителя от двойката Спартак Плевен - Рилски спортист.

"В началото и двата отбора започнахме много нервно и това показва и ниската резултатност в мача. На почивката в съблекаллнята казах на отбора да стреляме повече и така ще спечелим мача. Подобрихме малко защитата през второто полувреме и заслужено спечелихме двубоя.

Надявах се да успокоя напрежението в играчите и още този мач срещу Балкан и да играем спокойно и освободено. С който и отбор да играем на полуфинал, ще сме максмално концентрирани", каза след срещата наставникът на "моряците" Драган Баич.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).