Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Варна иска да посрещне волейнационалите от Пекин
Автор: Екип Varna24.bg 14:25 / 07.08.2008Коментари (0)623
© Радост Георгиева
Пуснаха на пазара книгата за отбора "Родени да победжават", на която Мартин Стоев е съавтор

Във Варна да кацне самолетът с волейболните национали, при завръщането им от олимпийските игри в Пекин. За това ще настоява градската ни управа, съобщи официалният DJ на представителния ни тим Теди Джорджо. Както е известно, в последните шест години градът ни се превърна във волейболна столица на България, тъй като "лъвовете" играят всичките си мачове именно тук. "Успехите през последните години се дължат в огромна степен и на прекрасната варненска публика. За това именно градът заслужава да сподели радостта на отбора при завръщането му. Дай Боже, момчетата да вземат златните медали. Запознали сме вече с тази идея кметът Кирил Йорданов, запозната е и шефката на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Левеча", обясни Теди Джорджо.
Днес бе представена книгата "Родени да побеждават", която разказва за успехите на волейболния отбор през последните години, разкрива "тайни от кухнята" и неизвестни моменти от живота на така обичаните волейболисти. Автори на изданието са журналистът Иво Тасев и селекционерът на България Мартин Стоев. Четивото вече се продава в книжарниците, като цената му е 12 лева. Тасев разкри, че книгата не е донаписана. "След завръщането на отбора ще има още една глава, посветена на представянето на нашите на олимпийските игри в Пекин. Всички се надяваме, че те ще направят нещо голямо там", обясни Тасев. Мениджърката на спорта в Двореца на културата и спорта Красимира Александрова пък напомни на издателите, че са пропуснали да напишат глава в книгата за един от най-важните елементи, съпътстващи отбора - прекрасната варненска публика. Иво Тасев обеща, че това ще бъде взето предвид в донаписването на четивото.
200 привърженици на волейбола ще получат книгата безплатно в неделя, когато в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта всеки ще може да наблюдава първия мач на нашите от Игрите срещу Китай на огромна видеостена 8 на 18 метра. Мачът е в 14 ч. българско време, входът в залата ще е безплатен, а организаторите обещават много изненади, игри и подаръци за публиката.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: