Никола Спасов: Разбира се, че не съм доволен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:31 / 09.03.2015
788
"Не съм доволен, но не може да се върнат нещата назад. Ще се опитаме да продължим да се подготвяме и да си гледаме мачовете за Купата на България и мачовете от втората шестица", каза след поражението от Локо Сф Никола Спасов

"Съжалявам много, че не успяхме днес да спечелим. За лошите условия, които бяха предоставени, се получи добър двубой с много положения. Локомотив ни надигра в повечето от случаите и заслужено спечели", призна Спасов.

"След втория гол, нещата станаха доста трудни. Нас ни устройваше само победата. Направихме излишни грешки. Ако няма грешки, няма голове. Напрежение нямаше, бях казал на футболистите, че животът продължава. Не винаги нещата стават така, както искам. Сигурен съм, че отборът ще става по-добър, но няма как да постигнем нещо повече. Имаме желание да постигнем успех за Купата", допълни треньорът на Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).