Прогнозите на ...

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:12 / 08.08.2008
711


За поредна година на страницата на спортния сайт на Варна WWW.OLE-BG.COM Ви даваме възможност да сверите очакванията си за мачовете от А група. От години публикуваме прогнозите на легендата на Спартак Живко Господинов и на безмилостния нападател на Черно море Пламен Тимнев. От този футболен сезон двамата продължават с прогнозирането на крайните изходи на мачовете, но също така ще се превъплътят и в анализатори на WWW.OLE-BG.COM, като след всеки кръг ще коментират всеки един двубой от елитното първенство.

Живко Господинов: Няма да има разлика с предишното първенство

“Нищо по-различно няма да видим от предното първенство. Едва ли ще има промяна с качеството на играта. Трябва да минат поне 2-3 кръга, да видим какво се е случило в тимовете през лятната подготовка. След първите двубои ще си проличи кои ще са отборите, които ще се борят за призовите места, и тези, които ще се борят за изпадане. Едно е сигурно според мен. Беласица изпада. Досега времето и практиката показа, че отбор, който се бори за оцеляване 2 или 3 години, просто в един момент отива в Б група.
Пирин - Черно море Един мач между два отбора, които в предното първенство се класираха на добри позиции и играха добър футбол. В двубоя може да се получи всякакъв знак.
Сливен - Локомотив (Пд) Доста години Сливен беше извън елита. Срещу себе си има един стабилен тим. Близкото разстояние между двата града ще позволи да се получи изключително добра атмосфера за футбол. Крайният победител трудно би се прогнозирал.  
Славия - Литекс Също един двубой между тимове, които имат постоянни претенции за челно класиране. Литекс изигра един много слаб мач за Сурперкупата с ЦСКА и не вярвам втори път да играе така. И Славия не е за подценяване.
Миньор - Локомотив (Сф) Интересен мач предвид факта, че домакините доста години не бяха в А група. Столичани са по-опитният и добър отбор.
Вихрен - Левски Също завързан мач. Предвид мача на сините с БАТЕ Борисов мисля, че ще има отражение върху представянето на вицешампионите. В края на краищата, мачът на Левски е срещу беларусите.
Ботев - Черноморец Труден за прогнозиране двубой. Фактът , че Ботев няма да играе на собствен терен, дава леко предимство на тима на Херо. Черноморец е отбор, който на чужд терен играе със самочувствие и успешно.
ЦСКА - Беласица Слагаме двубоя в графата “2”. Въпреки всичко, което стана в ЦСКА, и това, което показаха с Литекс, видях добър отбор, което е предпоставка привържениците му да са спокойни. Дано не е само за един мач. Безспорно, ако ЦСКА продължи така, ще има интрига в шампионата.



Пламен Тимнев: Старата песен на нов глас


Старата песен на нов глас. Левски и ЦСКА ще се борят за шампионската титла. Изобщо не очаквайте друг да се намеси в битката. Литекс не може да се пребори за първото място. В последните мачове ще видим и изпадащите. Там винаги е интересно, защото се получават аномалии като мач на Марек например. Трябва да видим новаците в А група и докъде са стигнали в развитието си останалите. Мисля, че тази година всеки един двубой ще бъде труден за прогнозиране.

Пирин - Черно море Знаем, че Морето играе много трудно в Благоевград. Труден мач. Ако измъкнат нещо, ще е добре дошло. Пирин предимство.
Спартак - Локомотив (Мз) и това ще е мъчен двубой. Домакините обаче ще победят пред собствена публика.
Сливен - Локомотив (Пд) Могат да си спретнат едно равенството или Сливен ще си вземе трите точки при завръщането си в елита.    
Славия - Литекс И двата отбора ще си разделят по 1 точка.
Миньор - Локомотив (Сф) Столичани ще спечелят минимално мача.
Вихрен - Левски Сините ще се пазят за БАТЕ Борисов. Все пак това са мачовете на сезона едва ли не. Трудно ще е, но Левски ще си вземе трите точки.
Ботев - Черноморец Пловдивчани ще ги треснат. Черноморец няма нападатели, които да реализират положенията.
ЦСКА - Беласица Мачът е със знак “1”, без да се замислям.


(Заб. - Живко Господинов не желае да коментира мачовете на Спартак)


Източник: Калоян Златков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).