Селекциите на Спартак и Черно море се оказаха успешни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:02 / 10.08.2008
903

Макар да е рано да се коментират изявите на отборите от А група, след само един изигран мач, може да се направят някои изводи. Такива вече са налице. Става въпрос за селекциите на варненските Спартак и Черно море. При соколите приятни впечатления оставиха новопривлечените Даниел Моралес, Юри Иванов, Антон Костадинов, Спас Байрактаров, Стефан Дончев и Михаил Аврионов, които играха в мача с Локомотив (Мездра). Видя се, че дебютиралите с екипа на соколите футболисти притежават доста футболни достойнства и определено ще помогнат на тима за добро представяне в шампионата.

В лагера на градския съперник Черно море също се оказа, че през лятото не са вземали футболисти  "на килограм". Данчо Юруков донесе успеха на моряците срещу Пирин, а Георги Илиев, ако възвърне най-добрата си форма, може отново да е един от най-добрите халфове в България. За Милен Петков няма много тайни във футбола, а Адриан Фернандес (на снимката) с аржентинската си кръв впечатли с изявите си контролите през лятото.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).