Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Сватба в МФК „Варна“
Автор: Екип Varna24.bg 08:44 / 11.08.2008Коментари (0)1062
© mfcvarna.bg
Футболистите от МФК „Варна" пропуснаха в събота обичайната си тренировка. Причината беше хубава обаче - целият отбор беше на сватбата на вратаря Станислав Иванов. Ден след най-харесваната дата за сключване на брак - 8.08.2008, футболистът се ожени за приятелката си Кристина. Близо 100 гости присъстваха на събитието. Най-вълнуващият ден на играча сподели и председателят на Управителния съвет на МФК „Варна" Александър Неделчев. С ролята си на кум пък перфектно се справи треньорът на отбора Венко Иванов, който беше със съпругата си Наталия.

Още около 13 ч. футболистите се събраха в дома на младоженеца. Малко след като взеха булката всички се отправиха към храма „Св. Успение Богородично" за църковния ритуал. Кристина и Станислав изглеждаха зашеметяващо. Младоженката беше се спряла на бяла сатенена рокля с открити рамене и ефектна роза от плат, заменяща бижуто. Вратарят на МФК „Варна" пък беше избрал светлосив костюм в комбинация с риза в цвят пепел от рози и една идея по-тъмна вратовръзка.

След официалното обявяване на младото семейство купонът започна в ресторант „Казабланка". Там Станислав и Кристина получиха и много подаръци от близки и приятели. Изненадата от съотборниците на играча беше парична, а двамата със съпругата му ще решат за какво да използват сумата. Не се мина и без поздрави към младото семейство. Специално за Станислав и Кристина беше музикалното изпълнение на крилото Владимир Гочев. 27-годишният футболист беше избрал балкански хитове за изненадата си и показа завидни певчески умения. Железният треньор на отбора този път позволи на играчите си да му отпуснат края, но всичко си беше с мярка. Купонът продължи до ранните часове на следващия ден.
Капитанът на МФК „Варна" Борис Трендафилов е на ред да черпи днес. Поводът е рождения му ден - 11 август. Играчът с номер 4 става на 30 години. Той обаче ще почерпи съотборниците си във вторник. Тогава футболистите ще се съберат за тренировка в зала „Владислав".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: