Сватба в МФК „Варна“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:44 / 11.08.2008
1062
Футболистите от МФК „Варна" пропуснаха в събота обичайната си тренировка. Причината беше хубава обаче - целият отбор беше на сватбата на вратаря Станислав Иванов. Ден след най-харесваната дата за сключване на брак - 8.08.2008, футболистът се ожени за приятелката си Кристина. Близо 100 гости присъстваха на събитието. Най-вълнуващият ден на играча сподели и председателят на Управителния съвет на МФК „Варна" Александър Неделчев. С ролята си на кум пък перфектно се справи треньорът на отбора Венко Иванов, който беше със съпругата си Наталия.

Още около 13 ч. футболистите се събраха в дома на младоженеца. Малко след като взеха булката всички се отправиха към храма „Св. Успение Богородично" за църковния ритуал. Кристина и Станислав изглеждаха зашеметяващо. Младоженката беше се спряла на бяла сатенена рокля с открити рамене и ефектна роза от плат, заменяща бижуто. Вратарят на МФК „Варна" пък беше избрал светлосив костюм в комбинация с риза в цвят пепел от рози и една идея по-тъмна вратовръзка.

След официалното обявяване на младото семейство купонът започна в ресторант „Казабланка". Там Станислав и Кристина получиха и много подаръци от близки и приятели. Изненадата от съотборниците на играча беше парична, а двамата със съпругата му ще решат за какво да използват сумата. Не се мина и без поздрави към младото семейство. Специално за Станислав и Кристина беше музикалното изпълнение на крилото Владимир Гочев. 27-годишният футболист беше избрал балкански хитове за изненадата си и показа завидни певчески умения. Железният треньор на отбора този път позволи на играчите си да му отпуснат края, но всичко си беше с мярка. Купонът продължи до ранните часове на следващия ден.
Капитанът на МФК „Варна" Борис Трендафилов е на ред да черпи днес. Поводът е рождения му ден - 11 август. Играчът с номер 4 става на 30 години. Той обаче ще почерпи съотборниците си във вторник. Тогава футболистите ще се съберат за тренировка в зала „Владислав".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).