Сташевич: Бяхме близо до успеха, но нямахме късмет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:48 / 16.08.2008
731
Треньорът на Спартак Варна Слободан Сташевич изрази задоволството си от спечелената точка при визитата на Беласица, но и съжалява за пропуснатите шансове за пълни три точки. "Доволен съм от спечелената точка, но искам да отбележа, че днес бяхме близо и до победата”, коментира Сташевич. "Видяхте, че при две от положенията ни топката срещна напречната греда на Беласица, така че късметът не беше на наша страна. Доволен съм от начина, по който стояхме на терена. В отделни моменти все пак и домакините стигнаха до положения, но двамата ни вратари се справиха. Искам да благодаря на футболистите за раздаването по време на мача, въпреки топлото време”, каза още наставникът на "соколите".

Турският треньор на Беласица Наджи Шенсой призна след равенството, че неговият тим не е показал необходимото за да спечели. "Днес ние не заслужавахме да победим, с изключение на първите 30 минути. Нямахме идея как да направим нещо пред вратата на противника”, обективен е Шенсой.

"Имаме проблеми, най-вече от лявата страна, където напуснаха основни футболисти, а нямам техни заместници. Другата причина, поради която не победихме, е, че част от моите футболисти, заради визови проблеми пропуснаха три седмици от подготовката”, коментира наставникът на Бела.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).