Симеон Райков: Бием Левски два пъти, първо във Варна, после в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:32 / 05.05.2015
1684
Външният халф на Черно море Симеон Райков е оптимист за двата мача с Левски. Първият, който е в събота на "Тича", бе определен от Райков като тренировка преди финала за купата между двата отбора. Вчера стана ясно, че битката за трофея ще бъде 30 май на стадион "Лазур" в Бургас.

"Трудно ще бъде при всички положения, но съм оптимист за представянето ни срещу Левски и в двата мача. От началото на турнира показваме добри игри и стигнахме до финала напълно заслужено. Очаквам да се представим добре и в събота, и в мача за трофея. Разполагаме с всички аргументи, за да спечелим купата на България. Имаме страхотен колектив, който ни прави силни. Съботният мач ще е една тренировка преди финала и ще го спечелим с 2:1. А що се отнася до самия финал - триумфираме с 1:0, без значение къде ще се играе двубоят", каза Райков.

"Дали ще има аванти в стил "За каузата Левски", не знам, но и да има, пак ще вдигнем купата", допълни Симеон.

Както е известно, Райков няма да играе в събота, тъй като преди дни претърпя операция на дясната ръка.

"Вече съм по-добре. Тренирам във фитнеса, а от другата седмица започвам тренировки. Ще бъда готов за финала за купата, но дали ще играя, зависи от решението на Никола Спасов", завърши Райков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).