Албена ще бъде домакин на финалите на ученическите игри по волейбол за девойки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:18 / 05.05.2015
817
Финалите на ученическите игри по волейбол за девойки от 8 до 10 клас ще се състоят във ваканционно селище "Албена", информира спортният мениджър на курорта Руслан Йорданов. 

За първи път комплексът ще приеме спортната надпревара при ученици, която ще бъде открита на 14 май от 9 часа. Всички срещи ще се играят в спортната зала до хотел "Добруджа", а най-добрите момичета от страната в колективния спорт, ще демонстрират своите умения на професионална настилка Mondo. Финалните срещи са насрочени за 17 май. Закриването ще бъде в 13.15 часа.

Организатор на ученическите игри е "Сдружение клуб - Спорт с ученици" - област Добрич, което имат богат опит в организирането на състезанията при подрастващите. Проявата се организира с подкрепата на кмета на община Балчик Николай Ангелов.

Финалистите са от София, Видин, Пазарджик, Казанлък, Бургас, Плевен, Омуртаг, Ихтиман, Шумен и домакините от СОУ "Хр. Ботев" (Балчик).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).