Никола Спасов: Трябваше да вкараме повече голове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:57 / 17.08.2008
1575
Наставникът на Черно море Никола Спасов бе доволен след успеха над Вихрен, но и изрази съжалението си, че тимът му не е използвал на 100 процента възможностите за гол. "Мисля, че логичено мачът завърши в наша полза. Най-много съм доволен от духа и желанието, които показва отбора. Бяхме борбени, момчетата продължават да показват това на терена. Мисля, че имахме пълно превъзходство през целия мач. С оглед на това, че създадохме доста положения, вкарахме малко голове. Не се възползвахме максимално от превъзходството си. Отдавам го донякъде и на умора сред основните футболисти, които  градят играта на отбора. Милен Петков има изкълчен глезен. Доволен съм от Мишо Лазаров и Танко Дяков, които за първи път излязоха като титуляри. Момчетата доказаха, че можем да разчитаме на тях. Исках да освежа отбора и направих промени в защитен план. Ще искаме отново да не играем по програмата на БФС, тъй като имаме мачове и за УЕФА. Ще мислим какво да правим", коментира Спасов.
Старшията на Вихрен Филип Филипов пък заяви: "Черно море заслужено спечели мача. Пожелавам им успех в турнира вна УЕФА. Лошо стечение на обстоятелствата за нашия отбор. Дузпа с червен картон и трудно се играе така. Черно море е класен отбор и е доста тежко с 10 човека да искаш да направиш нещо. Опитахме се, но не стана. При втория гол мисля, че имаше фаул срещу Вальо Георгиев. Не се оправдавам със съдийството. Черно море заслужено победи".

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).