Фредерико Виляр аут от терените за месец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:53 / 19.08.2008
627
Неприятната новина в лагера на Спартак (Варна) е контузията на аржентинеца Фредерико Виляр. Защитникът напусна принудително срещата на дублиращия отбор срещу Беласица. Той има разкъсване на мускулни влакна и отборът го губи за около месец. Виляр пропусна заради травма и голяма част от пролетния полусезон на миналия шампионат.
Феновете на "соколите" ще могат да наблюдават филма за 90-годишната история на отбора на 6 или 7 септември на голяма видеостена на клубния стадион. Както е известно, тимът става на 90 години на 28 август, но заради гостуването на ЦСКА два дни по-късно няма как да празнува на деня. За това отбелязването на юбилея е предвидено за един уикенд по-късно, когато във Варна ще гостува тим от региона за контролна среща. Веднага след нея е прожекцията на видеостената, която ще бъде разположена на терена. Единствената пречка събитието да се състои в събота (6 септември) е, че тогава националният отбор по футбол има квалификация за световно пърлевнство в Черна гора. Поради тази причина честването може да е в петък или неделя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).