Ботев приема Черно море на стадион Христо Ботев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:44 / 20.08.2008
843

Ботев ще може да домакинства на Черно море в събота в мача от III кръг на А група. Това съобщи изпълнителният директор на канарчетата Борислав Димитров. Той поясни, че комисията изпратена от БФС да огледа спортния обект, който беше ремонтиран, е дала разрешението на него да се играят мачове от А група и Купата на България.
Борислав Димитров добави, че ръководството на Ботев продължава с усилията да привлече класни нападатели. Той добави, че късно снощи е провел среща с феновете, на която са обсъдили ситуацията в клуба и след двете поредни загуби с 0:1 от Черноморец и с 0:6 от Левски. Запалянковците обиждаха и ругаха Борислав Димитров по време на мача от дублиращата група между Ботев и Левски, завършил 4:2 за сините. Феновете го призоваха да си подаде оставката. Не мога да се сърдя на привържениците на тима. Те са прави да недоволстват от слабите игри на тима. Ще направим всичко възможно отборът да заиграе по-добре, каза Борислав Димитров.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).