Стойко Сакалиев: Спартак има потенциал и желание да се развива

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:52 / 22.08.2008
919
Новото попълнение на Спартак (Варна) Стойко Сакалиев се включи много добре при дебюта си срещу Беласица във втория кръг на "А" група. Днес той ще излезе като титуляр срещу Сливен във Варна. Бившият нападател на Нефтохимик, ЦСКА и Локомотив (Пд) се съгласи да отговори на въпросите на "Позвънете Новини".

- Стойко, как се чувстваш след идването ти в Спартак?
- Щом съм тук във Варна, като за начало се чувствам добре. Аз съм човек, който обича хубавите неща и обичам на мен да ми е хубаво. Избрах си отбора, защото виждам, че има някакъв потенциал, има желание да се работи и да се развива. Има значение това, което го имат за цели и е напълно възможно те да се изпълнят.
- Имаше и други варианти пред теб, ходи в чужбина. Какво стана там?
- Да, имаше варианти, но се разминахме във финансовите условия и затова не се разбрахме. Донякъде не бяха коректни, затова реших да се върна в България. Имах предложение от Ботев (Пловдив), но не смятам, че аз мога да играя там.
- Защото си играл в Локомотив ли?
- Да, аз съм на този принцип. Когато уважавам даден отбор, не мога да бъда в неговия градски съперник.
- Преди време имаше вариант да преминеш в Черно море.

- Знам, че се е коментирал този въпрос, но нищо конкретно и сериозно не е стигнало до мен.
- Дебютира при равенството с Беласица. Какъв е коментарът ти за двубоя?
- Аз влязох като резерва. Мачът беше доста интересен, но съперникът не ни позволи да играем футбол, защото те са със селски манталитет. Топката само лети нагоре. Лошото е, че ние се подведохме по тяхната игра. Но мисля, че стояхме доста по-добре на терена от отбора домакин. Имахме даже своите положения, но за съжаление не можехме да ги реализираме.
- Предстои ви мач със Сливен, който победи бившия ти отбор ЦСКА.
- Сливен не е за подценяване, добри са момчетата, които играят там. Повечето ги познавам, защото са били в школата на Нефтохимик. Те са прилични футболисти и трябва да се подходи сериозно към този мач. Мисля, че общо взето няма да имаме никакъв проблем.
- Как ще коментираш станалото в ЦСКА през това лято?
- Пълна трагедия, това мога да кажа. Виновните... те се знаят. Няма какво да ги коментирам. Жалкото е за феновете и за хората, които обичат този отбор. На мен ЦСКА ми липсва, но такъв е животът, няма какво да навеждам глава. Един ден, живот и здраве, ако всичко е наред, може би пак ще играя там. Някои хора обаче не трябва да ги има.
- През следващата седмица гостувате на "Армията". Как очакваш да ти приемат феновете там?
- Феновете винаги са ме приемали добре. Надявам се, че и този път ще е така.

Източник: Александър Дечев, в. Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).