Израелците кацнаха още днес в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:54 / 26.08.2008
618
Изключително внимание обръщат в израелския Макаби (Нетания) на ревашна от втория предварителен кръг на турнира за Купата на УЕФА срещу Черно море. След 1:1 в първия мач, сега възпитаниците на Лотар Матеус дойдоха в България цели два дни преди ответния двубой, който е в четвъртък от 20 ч. на националния стадион "Васил Левски".
Треньорът на израелците Лотар Матеус демонстрира надменност на летище "София" и отмина чакащите го журналисти. След това тимът му се отправи към хотел "Хилтън", където ще бъде настанен по време на престоя си в България. Днес Макаби тренира в 18,30 ч. на стадион "Георги Аспарухов", а утре в същия час са заявили едно занимание на Националния стадион. В четвъртък тимът ще направи в 11 ч. лека тренировка отново на "Герена".
Интересното е, че от израелския клуб още въртят номера на "моряците" и не им предоставят видеозаписа от първата среща преди две седмици. Според правилника на УЕФА те трябва та да дадат DVD-то 2-3 дни след двубоя. Обяснението на пресаташето на Макаби е някак неубедително - "поради съображения за сигурност не искаме да го пускаме по самолети, за да не се изгуби и за това ще го донесем лично". От Израел се очакват 110 привърженици на клуба, както и петима журналисти. Утре в София пристигат съдиите, както и ръководството на Макаби.
Варненци пътуват със самолет за София утре в 7,45 ч. и ще се настанят в комплекс "Царско село". Старши треньорът Никола Спасов ще даде пресконференция в 10 ч., а тимът ще тренира в 19,45 ч. на "Васил Левски".
В състава на "моряците" основният проблем е свързан с контузията на Милен Петков. Бившият национал бе заменен принудително след удар в коляното при равенството 2:2 срещу Ботев в Пловдив през уикенда. Докторът на варненци ще работи до последно със състезателя и се надява да го възстанови. С наказания за реванша пък са левият защитник Радослав Бачев и нападателят Георги Андонов.
Срещата ще бъде излъчена директно по телевизия МСАТ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).