Баскетболистите с 10 контроли до старта на първенството

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:04 / 26.08.2008
484
Вицепрезидентът на варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море Симеон Варчев разкри, че тимът ще изиграе поне 10 приятелски срещи до старта на първенството. Както е известно, утре и в четвъртък от 18 ч. варненци ще се изправят срещу Бурса в зала "Христо Борисов". "От утре започваме с контролите. До старта на шампионата ще гледаме да изгираем поне десетина приятелски срещи. Все още не сме намерили "спаринг партньори", но най-вероятно те ще са от Сърбия, Гърция и Турция", каза за "Позвънете Новини" Симеон Варчев.
Бившият национален селекционер добави, че всичко около трансферите е приключило. "Отборът вече е в завършен вид. Сега остава само да играе добър баскетбол. Нямаме намерение да привличаме някого или пък да даваме от нашите играчи. С този тим ще играем през този сезон. Надявам се да се представи добре и да зарадва феновете ни", добави Варчев.
Вицепрезидентът заяви, че след края на контролите ще обяви какви са шансовете на тима да се бори за призовите места. "Все още не съм видял как играят баскетболистите в мачове. След като приключим с проверките ще мога да кажа какви са ни възможностите", завърши Варчев.

Източник: Александър Георгиев, в. Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).