Имаме проблеми с вкарването на голове, признава Наско Атанасов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:15 / 03.09.2008
844
Старши треньорът на Калиакра Атанас Атанасов посочи пропуските пред противниковата врата като основна причина за малкия точков актив, който имат неговите футболисти след четири изиграни кръга в Източната "Б" група. Каварненци са с едва четири точки, след победа, равен и две поражения. "Честно казано и при двете загуби имахме куп голови положения, но не ги реализирахме. В Пловдив срещу Спартак домакините ни вкараха при единствената си възможност. Ние пък имахме пет положения, три от които сами срещу врагаря. В Несебър имахме поне 10 ситуации за гол. Ако имаше лек срещу пропуските, щяхме да имаме много повече точки", заяви за "Позвънете Новини" Атанасов.
Бившият наставник на Спартак (Варна) ще трябва да преквалифицира някой от своите футболисти в нападател, тъй като за следващия мач със Светкавица на 13 септември ще разполага само с един човек в атаката - Иван Петков, който дори няма да е на сто процента възстановен от контузията, мъчеща го в момента. "Иван Караджов е с травма и със сигурност отпада от двубоя с Търговище. Георги Иванов-Гонзо пък е наказан. Поради тази причина трябвада преквалифицирам някой в нападател, но пък тук идва и другият проблем - че не разполагаме с голям брой футболисти", обясни младият специалист.
Той призна, че неговите играчи сами са осъзнали грешките си и очаква да направят силен мач срещу Светкавица.


Източник: Александър Дечев, в. Позвънете Новини


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).