Прогнозите на ...

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:06 / 05.09.2008
954


Живко Господинов: Трябва ни минимум един гол

"Като всеки българин и като човек, който е играл в националния отбор, се надявам да победим Черна гора. В тези мачове не е важно как играеш, а са важни точките. За мен тимът на Черна гора е непознат. Имат добри играчи, които играят в сериозни европейски тимове. Черна гора има президент на федерацията в лицето на един голям играч като Деян Савичевич. Трябва да се има предвид, че тимът няма да е слаб противник. Голяма загуба за България е, че Мартин Петров няма да играе. Всички знаем какво са той и Бербатов за националния отбор. Надявам се, че Пламен Марков ще намери подходящия човек на неговото място, който да изостри атаката. Необходим ни е гол, който ще ни помогне за крайния успех."

Пламен Тимнев: В Подгорица ще ни бият

"Ще загубим мача в Черна гора. Равностоен мач. Липсата на Мартин Петров няма какво да я коментирам. С него или без него, ние ще загубим двубоя в Подгорица. В контролата с Босна и Херцеовина, която спечелихме с 2:1, се видя, че тимът ни не е готов за сериозните мачове. Защитата бе под всякаква критика. Да не говорим, че домакините ще се хвърлят на живот и смърт в тази среща. Домакини са, надъхани са и това ще повлияе на крайния изход на двубоя. Кой ще опази Мирко Вучинич?"



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).