Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Станислав Стоянов: Отпадането на Левски от БАТЕ само ще ги стимулира
Автор: Екип Varna24.bg 20:28 / 10.09.2008Коментари (0)816
©
Победа на стадион "Георги Аспарухов" е по силите на Черно море, заяви футболистът на варненци Станислав Стоянов. Неговият тим гостува на Левски в мач от петия кръг на "А" група в петък от 19 ч., като срещата ще бъде излъчена директно по "ТВ2". "Имаме сили за победа над Левски. Отборът ни играе добре, тази година съставът е още по-балансиран и е във възход. Особено след доброто ни представяне в турнира за Купата на УЕФА. След отпадането на Левски от БАТЕ Борисов там настроението е минорно. Но това не трябва да ни успокоява. Все пак Левски си е Левски, такава загуба само може да ги мобилизира. Освен това играчите им са длъжници на публика и ръководство и ще искат да се реваншират с победа над нас", заяви универсалният футболист за "Позвънете Новини".
Станислав, който днес навършва 32 години, отдава израстването на "моряците" най-вече на новите попълнения. "Дойдоха класни футболисти. Има по-голяма вътрешна конкуренция за всеки пост, което няма как да не вдигне нивото. Освен това вече и публиката е изцяло зад нас, а без нея не може нито един отбор", каза Стоянов, имайки предвид, че преди време част от феновете скандираха против треньора.
Състезателят отдаде поражението от Черноморец във Варна преди десет дни на умората. "Не искам да се оправдавам, но още не сме свикнали на цикъла сряда-събота, в който играем. Затова умората повлия в мача ни с Черноморец. Честно казано, и дузпата бе изключително пресилена. Но загубата си е загуба. Трябва да я преглътнем и да гледаме напред", категоричен е футболистът.
Стоянов е приел със смесени чувства жребия за първия кръг на турнира за Купата на УЕФА, където варненци ще срещнат германския Щутгарт. "От една страна съм много щастлив, тъй като ще можем да играем с толкова класен отбор. Но пък от друга остава горчивината, че при друг жребий щяхме да сме много по-близо до групите на турнира. В крайна сметка срещу Щутгарт нямаме какво да губим - след двата добри мача с Макаби, сега няма какво да губим, ще бъдем спокойни. Лошото е, че отново няма да можем да играем по-близо до Варна. Едно е да те подкрепят 1000 души, а съвсем друго - 10 000", завърши Станислав.

Източник: Александър Дечев, в-к "Позвънете Новини"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: