Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кривия очаква добро посрещане на "Герена"
Автор: Екип Varna24.bg 20:31 / 10.09.2008Коментари (0)616
©
Звездата на Черно море Александър Александров-Кривия заяви за "Гонг", че очаква топло посрещане от страна на "синята" публика. Кривия ще играе за първи път на стадион "Георги Аспарухов" откакто го напусна преди години. "Нямам представа как ще ме посрещне публиката, но смятам, че ще бъдат гостоприемни с мен. Това е от малкото публики в България, от която очаквам такова посрещане", категоричен бе Александров. Халфът призна, че "сините" са фаворити преди мача в петък. "Този отбор е фаворит във всеки мач от българското първенство. Ние ще покажем най-доброто, ще се стремим да спечелим", допълни Александър Александров, който преди години беше любимец на Сектор "Б". "Надиграхме Черноморец, но загубихме. Те направиха една-две атаки и ни вкара от несъществуваща дузпа. Този мач е минал, нямаме проблеми, излизаме за победа в следващия двубой", отбеляза още Алекс.
Играчът на "зелено-белите" коментира и предстоящите сблъсъци с немския Щутгарт в турнира за Купата на УЕФА. "Не трябва да се предаваме, въпреки че та са фаворити. Срещу такъв отбор, трябва да покажем на какво ниво сме. Във всеки мач излизам за победа. Смятам, че така трябва да мислят и моите съотборници”, завърши Кривия.
Пловдивчанинът, който вкара две великолепни попадения срещу Макаби, където треньор е Лотар Матеус, определи гола си в София за по-красив. Тогава Алекс бе точен с шут от центъра. В Израел Александров изравни с рядко майсторски гол.

Източник: gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: