Мнения след мача на соколите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:53 / 14.09.2008
762
От лагера на Спартак

Диян Дончев: Направо бяхме трагични. Какво да коментирам? Поведохме и накрая ни изравняват. Просто нямам думи. за пореден път губим ценни точки. Така беше срещу Сливен, така се получи и сега."

Даниел Моралес: На всяка цена трябваше да бием и да вземем трите точки. Накрая Локомотив ни взе точка, макар и с 10 души. На 2-3 пъти можеше да удвоим преднината си и накрая гол от 40 метра. Живот и здраве, трябва да побеждаваме. Трудно е, но навсякъде искаме победите. Съжалявам, но така се получи. За мен този мач не беше по-специален. Много се радвам, че вкарах дузпата. Така е, защото съм дефанзивен халф.

От лагера на Локо

Георги Мечечиев: Видя се, че има един горе, който гледа какво се случва. В мача с Левски ни отнеха точка, но днес я спечелихме. Играл съм тук, както и в Славия. При мен обаче няма никакви сантименти, тъй като съм професионалист.Такъв е животът. С Живко Великов нямаме проблеми. Аз съм приятел с него още от времето, когато играх в Славия.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).