Георги Петков псува Фернандес на почивката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:51 / 14.09.2008
1429
Вратарят на Левски Георги Петков е нападнал с псувни и ругатни аржентинския нападател на Черно море Адриан Фернандес на полувремето на мача между двата отбора, разкриха от щаба на варненския клуб. При прибирането на футболистите към сълекалнята Фернандес и Лусио Вагнер са коментирали спорна ситуация от мача, но без да напрежение и прехвърчащи искри между двамата латиноамериканци. В този момент Петков настигнал Вагнер и Фернандес и започнал да обижда аржентинеца, дори на расова основа, споделиха от Черно море. Вагнер обаче дръпнал национала и го прибрал в съблекалнята.
"Моряците" се оплакаха и от друг факт около мача. Наставникът Никола Спасов е получил стартовия състав на "сините" едва 10 минути преди началото на срещата, а преди това със състава са се сдобили всички журналисти. От Черно море се заканиха, че в ответния мач между двата тима ще покажат на Левски как се работи по европейски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).