Бирата: Китанов е №1 в България! Очаквам Петев да го покани в националния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:17 / 30.10.2015
1635
Според култовия Неделчо Добрев 20-годишният Георги Китанов е №1 на своя пост в "А" група и е най-перспективният ни вратар. Бирата прогнозира, че Жоро може да бъде поканен за световна квалификация на България през 2016 или 2017 г.

"Познавам качествата на Китанов, тъй като за кратко работих с него в школата. Радвам се, че се развива по възходяща линия. Върна се още по-силен след контузията и има заслуга за няколко наши домакински победи. Навън също е стабилен, което особено пролича на терена на хегемона в елита ни през последните години", каза за "Народно дело" Неделчо. 

Последният смята, че Китанов не отстъпва не само на чужденците в Левски, Лудогорец и Литекс, но и на никой друг в "А" група.

"Чуждите вратари на отборите в топ 3 са по-опитни от Жоро, но не виждам да го превъзхождат с нещо. Дори бих казал, че сега Китанов не е само най-перспективният вратар в "А" група, но и най-добрият. Той е само на 20 години, а има приблизително още толкова в големия футбол. Ако продължава така, очаквам Ивайло Петев да го покани в националния тим за световна квалификация на нашите през 2016 или 2017 г.", допълни Добрев. 

Той уточни още, че няма да е изненада, ако до две години Китанов реализира успешен трансфер в чужбина и напълни клубната каса. Както неведнъж сме писали, младежкият национал е в полезрението на клубове от Белгия, Холандия и Франция.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).