Тодор Паланков: Няма драма след загубата от Берое

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:09 / 05.11.2015
833
Универсалният футболист на Черно море Тодор Паланков не смята, че трябва да се правят драми след домакинската загуба от Берое с 0:3.

"Срещата се разви възможно най-лошо за нас. Те вкараха с първото си положение, после изтървахме да изравним, а след втория им гол вече стана много трудно. Беройци имаха ден, играха по-затворено, а в атака реализираха всичко, което създадоха", заяви за "Народно дело" Паланков. 

Той е убеден, че ще избият изгубените три точки, като могат да го направят още в събота в Монтана.

"Няма драми след загубата. Ние сме сплотен колектив и продължаваме да гоним целите си, като ще се стремим да не допускаме занапред грешките от двубоя със заралии", допълни Паланков.

Даниел Георгиев пък заяви, че можели да получат и още голове. 

"Има и такива резултати. След втория гол тръгнахме хаотично напред. Можехме да получим още голове, а не само един. Берое игра по-просто с дълги топки. На този терен е по-лесно да се играе, когато поведеш в резултата", каза Георгиев.

"Можехме да се върнем в мача. При 2:0 пак имахме ситуация, с която можехме да се върнем. Ако бяхме отбелязали гол, можеше да стигнем до изравняване. Нещата обаче не се получиха", завърши Георгиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).