Малшанс за Черно море и загуба с 1:2 от Щутгарт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:01 / 18.09.2008
1877
Малшанс попречи на Черно море да постигне нещо повече от минимална загуба от Щутгарт. "Моряците" отстъпиха с 1:2 домакинството си от турнира за купата на УЕФА, като по този начин значително намалиха шансовете си за крайна победа и пробив в групите на турнира. Двубоят се игра на националният стадион "Васил Левски" в столицата.

Черно море поведе в резултата в края на първото полувреме. Малко преди почивката в 42-та минута Танко Дяков отбеляза красив гол с глава.

След почивката опитните гермаци наложиха своето темпо и успяха да постигнат пълен обрат. Първото попадение за гостите падна в 67-та минута. След грешка в защитата на варненци Марио Гомес успя да изравни резултата.

В 81-та минута отново Гомес бе в прегръдките на своите съотборници. След центриране по земя Гомес бе оставен непокрит и на празна врата донесе победата на Щутгарт и направи почти невъзможна задачата на "моряците" за реванша.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).