Николай Домакинов: Малшансът ни попречи да решим отрано мача в наша полза

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:22 / 19.09.2008
656
Защитникът на Морето Николай Домакинов се представи на обичайното си високо ниво срещу швабите. Той бе най-близо до топката от българските бранители при изравнителния гол, но не успя да стигне до коженото кълбо и да го изчисти в корнер или тъч.

- Нелепа загуба...
- Да, така е. Допуснахме неприятна загуба. Мисля, че в началото имахме положения, с които да си решим мача в наша полза. Малшанс ни попречи да реализираме голове, а те вкараха двете си положения и излязоха краен победител.
- Осъзнавате ли грешките които допуснахте?
- Би трябвало вече да сме наясно, въпреки, че все още е рано за крайни изводи. Трябва да гледаме напред и да си вземем необходимите поуки. Необходимо е да избягваме това, което допуснахме като грешки.
- При първия гол какво се случи? Задържаха ли те, подхлъзна ли се?
- Не, не. Просто опитах да изчистя топката, но се оказах твърде далеч от нея, а нападателите на Щутгарт се възползваха от ситуацията.
- Какво очакваш от реванша?
- Мисля, че при нас няма да има напрежение. Срещу такъв отбор и на такъв стадион можем да покажем още по-добра игра. Ако разкрием пълния си потенциал и имаме малко повече късмет, спокойно можем да постигнем и още по-добър резултат.

Източник: Калоян Златков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).