Варненски тим скача за титлата в плажния футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:13 / 19.09.2008
398
Варненският отбор по плажен футбол Одесос ще се опита да спечели за първи път титлата в държавното първенство на България. През уикенда в Обзор ще се проведе заключителния четвърти финален кръг от надпреварата. Срещите ще стартират от 9 ч. до 19 ч. утре на плажа пред курорта, а финалът ще се играе в неделя от 11,30 ч. Интригата за определяне на шампиона и разпределяне на наградния фонд от 5 000 лв. продължава. До този момент лидерството във временното класиране държи варненския отбор Одесос с 15 точки, а Академика (София) има с една по-малко. На трето място е Спортна асоциация-МВР София, а на четвърта позиция е Миринекс (Русе). Петото и шестото място делят съответно Мони (Габрово) и ФК на глухите (София).
Варненци се разминаха с привличането на бившия футболист на бургаския Нефтохимик Милен Георгиев, който има лични ангажименти през уикенда, но е дал дума, че ще се пусне за тима в държавния шампионат. От състава отпада Цветан Миланов, Симеон Христов ще играе с грип, а Тихомир Иванов не е играл на плажа от един месец.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).