Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море с обръщение към медиите
Автор: Екип Varna24.bg 12:40 / 25.09.2008Коментари (0)1199
©
Във връзка с тиражираните в публичното пространство информации за разследване на ПФК Черно море от УЕФА , изпълнителният директор на клуба Марин Маринов , излезе с официално обръщение към медиите.

Уважаеми дами и господа ,

Дълбоко уважавам свободното слово в Република България и журналистиката като гаранция за прозрачност в демократичното общество . В тази връзка искам остро да осъдя продължаващото една година изключително некоректно поведение на част от медиите , публикуващи материали , целящи единствено и само злепоставянето на ПФК Черно море АД , многобройните му привърженици , футболистите, ръководителите и собствениците на отбора.

С тези публикации се дезинформира спортната общественост , омаловажава се доброто представяне в турнира за купата на УЕФА , разваля се отличната атмосфера в съблекалнята и се пречи да продължи възходът на отбора. Вместо да бъдат оставени да работят на спокойствие треньорите, футболистите и ръководството , всекидневно в медиите се спряга името на Черно море, като се свързва с разследването на УЕФА относно срещата от 2-ия кръг на турнира Интертото с ФК Македония Гьорче Петров. Явно авторите на тези злобни материали не си дават сметка , че налагайки наказание на Черно море от страниците на техните издания , уронват престижа и авторитета на българския футбол и сами подтикват УЕФА да лепне огромно петно на същия .

Заявявам , че тези така наречени “журналистически писания” не отговарят на истината . Те са некоретни , несериозни и противоречат на Етичния кодекс на журналиста.

Няма да занимавам отново обществеността с всички факти по случая , тъй като твърде много се писа и говори . Само ще потвърдя , че към 23.09.2008 г. ПФК Черно море АД е участник в турнира за купата на УЕФА и няма уведомление от европейската футболна централа , че на клуба е наложено някакво наказание във връзка с гореспоменатия мач.

В заключение , за да ограничим волните журналистически писания , Ви обръщам внимание, че единствено информациите излизащи от пресслужбата на клуба , са достоверни.

Марин Маринов Изпълнителен директор на ПФК Черно море АД



Източник: Ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: