Треньорът на Локо изригна срещу съдии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:47 / 25.09.2008
460
Вбесен от съдийството на мача Хасково - Локомотив Металекс Билд от женското хандбално първенство остана треньорът на гостите Здравко Петров. Неговият отбор спечели с 38:31, като най-резултатни от победителките бяха Стоянка Келешева с 12 гола и Стефка Агова - 10. Според Петров обаче реферите от Пловдив Кратунков и Елена Хаджийска тотално са опорочили двубоя. „Те не бяха адекватни и заради тях хандбал не се игра. Явно не могат да свирят. Не е нормално двата отбора да имат по 8 отстранявания за по 2 минути. След като изтърваха мача, съдиите решиха да компенсират с отстранявания и стана по-лошо. Яд ме е, че бихме толкова път за нищо. Заради реферите на игралното поле имаше бутане, блъскане и борба“, коментира Петров. Вследствие на коридата две хандбалистки на Локо са контузени. Келешева е блъсната брутално три пъти в гърба и чувства остри болки. Такива има и при Димка Предьова.
Любопитно е, че през последните дни Стефка Агова е тренирала с мъжете на Академик ТУ. Капитанката беше в Пловдив заради изпити в ПУ „Паисий Хилендарски“. Тя се е присъединила към своите направо в Хасково. За Локо не са играли Ирина Русанова и Весела Андреева. Двете националки са били на училище.
Резултати от другите две срещи във втори кръг: Етър 64 - Шумен 98 35:29, Бъки - ЦСКА 10:0 (сл.). Води Локомотив Металекс Билд с 4 точки и най-добра голова разлика, пред Етър 64 - 4, и Бъки - 4.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).