Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кривия отпадна за Щутгарт. Оперираха Манолов в Германия
Автор: Екип Varna24.bg 19:46 / 30.09.2008Коментари (0)956
©
Капитанът на Черно море Александър Александров-Кривия отпадна от групата на Черно море за реванша от първия официален кръг на турнира за Купата на УЕФА срещу Щутгарт в четвъртък. Първата среща завърши 2:1 за германците в София. Плеймейкърът на варненци не можа да се възстанови от контузията в палеца на десния си крак и ще почива. Неговият съименник от защитата на "моряците" също е аут. Той има разтежение на бедрения мускул и поради тази причина ще си остане във Варна. В групата на "моряците" за срещата обаче попадна възстановения от контузия нападател Адриан Фернандес. Партньорът на аржентинеца в атаката на отбора - Миро Манолов, пък бе опериран днес в клиника във Франкфурт от д-р Брусарски. Той ще започне възстановяване във въпросната болница още утре.
Варненци пътуват за Германия утре сутринта в 7,45 ч. със самолет. Те ще бъдат настанени в хотел "Шлос гардън", което на български означава зимна градина. От УЕФА са уверили Черно море, че Милен Петков, който има по един жълт картон в предварителния и официалния кръг, ще може да играе и няма да бъде наказан. Санкцията на Георги Андонов от три срещи също изтече и наставникът Никола Спасов ще може да го ползва.
Междувременно, вестник "Билд" разкри, че в съблекалнята на Щутгарт е имало скандал и много нерви след мача с Арминия (Билефелд), спечелен с 2:0. Йенс Леман и капитана Томас Хицелщпергер са се скарали много сериозно, но от клуба уверяват, че това е нормална ситуация след среща и играчите само са си повишавали тон. "Такива моменти показват, че отборът е жив, Момчетата имат желание за победа и не искат грешки по пътя към целта. Те са мъже и това е начинът да се разберат", обясни мениджърът на тима Хорст Хелдт.
Групата на Черно море: Карамфил Илчев, Евгени Хмарук, Станислав Стоянов, Никола Домакинов, Танко Дяков, Жовалдир Перийра-Периш, Радослав Бачев, Михаил Лазаров, Петър Костадинов, Даниел Георгиев, Рикардо Андре, Милен Петков, Георги Илиев, Йордан Юруков, Георги Андонов, Тодор Колев, Даниел Димов, Адриан Фернандес.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: