Новият треньор на Спартак ясен след мача с Пирин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:29 / 01.10.2008
279
Новият старши треньор на Спартак (Варна) най-вероятно ще бъде обявен през паузата в първенството, която е следващата седмица. В момента всички мисли в отбора са насочени само към победа в предстоящия домакински мач срещу Пирин (Благоевград) и поради тази причина в клуба не искат да се правят някакви промени точно сега. Срещу благоевградчани отборът ще бъде воден от треньора на вратарите Илко Станчев. В понеделник Спартак освободи сръбския тандем Слободан Сташевич/Славиша Ковачевич, заради малкия точков актив от началото на първенството. Срещу Пирин в събота Станчев няма да може да разчита на контузените Тони Костадинов и Димитър Воденичаров, но на вратата се завръща Цветомир Цанков.
Младият вратар на Спартак (Варна) Николай Банков пък получи официална покана за юношеския национален отбор до 19 години. При дебюта си в професионалния футбол по време на двубоя между "соколите" и Славия 17-годишният страж впечатли с изявите си треньорския щаб на националите Михаил Мадански и Георги Андонов и те реагираха мигновено с привличането на перспективния младок в редиците на юношеския национален отбор. Банков ще има шанс да дебютира с екипа на "трикольорите" в европейската квалификация срещу отбора на Португалия, която ще се състои на 14 октомври. Лагер-сборът на младите лъвчета е от 5 до 20 октомври.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).