Владо Мирчев: Можехме да победим Ювентус

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:11 / 01.10.2008
546
Варненският нападател на БАТЕ Борисов Владислав Мирчев изрази съжалението си от факта, че неговият отбор е изпуснал да победи Ювентус. Юношата на Спартак (Варна) игра в последните минути на мача с италианците от Шампионската лига, който завърши 2:2 в Минск. Домакините поведоха с 2:0, но Якинта изравни с две попадения за Юве. "Италианците не можаха да минат центъра в първите 30 минути от мача. Съжалявам, че ги изпуснахме. Очаквах, че ще спечелим някъде точка, но наистина изненадващо е, че се случи точно срещу Ювентус. Можехме да вкараме и още голове и дори да победим. Явно ни липсва опит и затова не можахме да победим. След още няколко мача ще започнем да играем по-добре и по-добре. Ние растем с всеки изигран мач в Европа. В момента пишем историята на клуба. Такова нещо тук не се е случвало никога и хората са много щастливи", каза Мирчев за "Позвънете Новини".
Нападателят допълни, че треньорът е останал доволен от включването му в мача. "Надявам се да играя и повече в останалите срещи. Невероятно е чувството да излезеш на "Сантяго Бернабеу", сподели Мирчев, който дебютира като титуляр в Шампионската лига преди две седмици срещу Реал.
Българинът разкри, че цените на билетите за двубоя между БАТЕ и Ювентус са били в порядъка 8-15 долара. "Искам да продължа да играя в Беларус и след като приключи договора ми за преотстъпване от Спартак (Вн)", си пожела Мирчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).