Геша: Играчите ми се отнасят супер професионално към тренировъчния процес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:19 / 01.10.2008
319
Старши треньорът на Несебър Георги Иванов-Геша заяви пред www.ole-bg.com, че неговите футболисти се отнасят абсолютно професионално към спортно-техническия процес и е изключително доволен от старанието им. Това той сподели по повод публикацията в столичен сайт, в която се твърди, че босът на втородивизионния тим е въвел глоби за злоупотреба с алкохол, тъй като, според статията, "някои футболисти идвали на тренировки с подути и кръвясали очи".
"Не знам от къде идват тези спекулации. Този, който стои зад подобни информации, е болен мозък. Това не отговаря на истината. Напротив - момчетата тренират с голямо желание, и се отнасят към работата си с голям професионализъм, както на терена, така и извън него. Заставам зад всеки един от играчите и гарантирам, че никой не може да е злоупотребявал с нещо, което да му навреди на тренировъчния процес", категоричен бе двукратният шампион с Левски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).