Илко Станчев: Трябва да бием с хубава игра

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:09 / 03.10.2008
713
Илко Станчев, който ще изведе утре с Спартак (Варна) в домакинския му мач от осмия кръг на "А" група срещу Пирин от 16 ч., е оптимист за крайния изход. Той ще води тима, тъй като досегашният старши треньор Слободан Сташевич бе освободен в понеделник, а неговият заместник ще бъде обявен през следващата седмица. "Всички момчета са налице, с изключение на контузените Тони Костадинов и Митко Воденичаров. Футболистите знаят значимостта на срещата и са достатъчно мобилизирани. Надеждата ми е, че ще играем добре и най-вече ще зарадваме нашите привърженици, които три мача не са ни виждали победа на наш терен. Освен с победа, трябва да им покажем и добра игра, защото те заслужават това. Ще сме агресивни и ще целим през 90-те минути да се представим в темпо, различаващо се от посредствените мачове в "А" група. Нуждаем се от точки. Ако победим, новият треньор ще работи в по-спокойна обстановка", коментира пред "Позвънете Новини" Станчев.
Той е наблюдавал играта на Пирин в срещата им с ЦСКА, която е била излъчена по телевизията. "60-70 процента от футболистите на Пирин играят заедно вече две години. Сработени са добре. Досега направиха само добри мачове, като изключим този с Локомотив (Мездра). Няма да се притесняват, постоянни са. Но в крайна сметка ние гледаме нашата игра", каза треньорът.
Както е известно, вече седем години той върши няколко длъжности в Спартак, основните от които са треньор на вратарите и администратор. "Изпълнявам доста задачи и смятам, че се справям добре. Според мен, един работник в клуб трябва да си върши работата и да да е така всеотдаен към работодателя си", коментира специалистът.
Групата на Спартак: Цанков, Николов, Д. Дончев, Ст. Дончев, Маринов, Ст. Георгиев, Костенски, Ст. Петров, Моралес, Байрактаров, Иванович, Боев, Санг, Малинди, Сакалиев, Аврионов, Юри Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).