Пламен Марков пътува напразно до Ловеч. Поздравява Спасов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:12 / 05.10.2008
694
Националният селекционер на България Пламен Марков пропътува напразно разстоянието от София до Ловеч, където трябваше да наблюдава срещата от осмия кръг на "А" група между Литекс и Черно море. Наставникът на "трикольорите" вече обяви избраниците си за световните квалификации с Италия и Грузия, като сред тях има трима футболисти на "оранжевите" – Станислав Манолев, Ивелин Попов и Михаил Венков. За голямо разочарование обаче Марков не успя да гледа изявите на триото. Така Пламен Марков пое по обратния път към София, където утре по програма трябва да даде пресконференция по обяд, а след това и да проведе първа тренировка с националите от 16 ч. на комплекс "Царско село". Преди да тръгне към столицата Пламен Марков специално поздрави старши треньора на Черно море Никола Спасов за силното представяне на възпитаниците му в двата мача срещу Щутгарт за Купата на УЕФА. Футболистите и треньорския щаб на Черно море са настанени в хотел "Шато Монтан" в Троян, където условията и отношението на персонала са отлични.
Заради отлагането на срещата, промяна ще претърпи и сблъсъкът между съставите на дублиращите отбори на Черно море и Литекс, които ще се срещнат на стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост във Варна в сряда от 14 ч., вместо във вторник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).