Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Черно море няма да играе контрола през паузата
Автор: Екип Varna24.bg 19:04 / 07.10.2008Коментари (0)1028
© Ole-bg.com
Футболистите на Черно море няма да играят контролен мач в паузата на първенството. Това съобщи наставникът на тима Никола Спасов. "От Фарул ни отказаха, тъй като футболният съюз на Румъния им променил програмата. При това положение не виждам смисъл да търсим друг съперник, защото и без това изиграхме много мачове в последно време", заяви Спасов.
След двубоя в Ловеч той даде един ден и половина почивка на отбора и утре в 16 ч. го събира за тренировка. "Не играхме както трябва срещу Литекс, въпреки че Юруков изпусна чисто положение да изравни, а накрая уцели и гредата от фаул. Липсваха ни хъс и мотивация. Мисля, че момчетата бяха прегорели и емоционално изчерпани след мача с Щутгарт", коментира Спасов. Треньорът разкри, че единствено Георги Андонов е с болки в кръста.
Утре от 14 ч. дубълът приема Литекс на стадиона под Аспарухов мост. От представителния тим ще играят Хмарук, Р. Филипов, Пашкулев, Вл. Костадинов, П. Костадинов, Бачев, Димов и Атанасов.
Халфът Тодор Колев пък се присъедини към младежкия национален тим в София за двете контроли с Гърция (в събота на "Герена") и Македония (като гост другата сряда). След като дебютира срещу Ейре и игра с Черна гора, Тошко е надъхан да вкара и първия си гол.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: