Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Асен Христов иска три финала от баскетболистите
Автор: Екип Varna24.bg 20:53 / 09.10.2008Коментари (0)442
© Ole-bg.com
Президентът на варненския баскетболен клуб Евроинс-Черно море Асен Христов заяви, че целта през тази година пред отбора е минимум три финала. "През тази година ще играем и за Балканската лига. Варненската публика ще може да види поне седем домакински мача. В този турнир се надявам да сме във финалната четворка. В първенството най-сериозния ни конкурент е Лукойл-Академик. Преди няколко дни говорих със спортния директор на "студентите" Сашо Везенков и му казах, че целта ни е минимум една победа, като може да е на финал. Колкото до Купата, там ще се целим в мача за титлата. Имаме играчи, които имат потенциала да изпълнят целите ми", каза Асен Христов.
Президентът добави, че трансферите през тази година са направени много професионално. "Не е както минали година да ни пращат статистики и ние да избираме играча с най-добрата такава. През тази година пробвахме около десет баскетболисти, които минаха проби. Поехме им всички разходи при престоя им във Варна. Имаше играчи, които бяха с отлични статистки, но ги върнахме. Привлякохме толкова много играчи, за  да имаме колкото се може по-дълга скамайка. Все пак ще играем и европейски мачове", завърши Христов.
Вицепрезидентът на Черно море Симеон Варчев пък разкри, че от 2000 г. насам варненци не са имали такъв отбор с толкова класни баскетболисти. "Чужденците са много качествени играчи. Все още обаче не са сработени. Няма да бъде никак лесно на треньора Даниел Димитров да направи отбор от тези добри баскетболисти. Иска се време, но дано да е по-скоро", заяви бившият национален селекционер.
Наставникът Даниел Димитров пък коментира какво очаква от първия мач в първенство с ЦСКА, който е в събота от 17 ч. в зала "Христо Борисов" в морската столица. "Не познаваме отбора на ЦСКА. Абсолютно скрити са за нас. Това обаче няма да ни попречи да ги победим. Във всеки двубой ще играем за победа. Надявам се и залата да е пълна и да ни помага в трудните моменти, които ще имаме", каза младият специалист.
Билетите за мача ще са на цена два лева, като на полуврменената ще има интересни игри за публиката.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стефанос Циципас: Григор Димитров за президент на Европейския съюз
Пет българки ще стартират от основната схема на международен тенис турнир във Варна
Съставите на Спартак Варна и Черно море
Комарджиите могат да са смели в залозите на Манчестър Сити - Арсенал
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: