МФК Варна победи вицешампиона на Тайланд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:06 / 09.10.2008
557

Футболистите на МФК Варна вчера имаха повод за радост. Тимът успя да победи вицешампиона на Тайланд - RBAC Futsal Club, с 1:0 с гол на Бойчо Марев. Това е второ попадение на защитника срещу тайландски отбор. Той се разписа и в двубоя с шампиона на азиатската страна TOT Futsal Club.

МФК Варна започна със следната титулярна петица - Исмет Хаджиев (вратар), Благовест Марев (защитник), Бойчо Марев (защитник), Борис Трендафилов (крило) и Ивайло Борисов (крило). В игра влязоха още Виктор Викторов (защитник), Георги Георгиев (защитник) и треньорът Венко Иванов. Наставникът на тима замести Владимир Гочев, който е с лека травма след мача с TOT Futsal Club. Този път отборът се представи много по-добре и защитата не допусна тайландците да отбележат гол. Мачът можеше да завърши и с по-убедителен резултат в полза на най-добрия варненски отбор по футзал, но момчетата изтърваха няколко положения.

Последният мач на варненци е с младежкия национален отбор на Тайланд до 21 години. След това футболистите ще имат малка почивка, която ще използват за разходки в Банкок. После тимът ще се премести в Патая. Там варненци ще бъдат настанени в хотел Thai Garden Resort. До завръщането си в морската столица футболистите ще имат няколко тренировки в Тайланд.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).