Бой и голи задни части на втория финал във водната топка, мачът прекратен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:27 / 11.10.2008
2681
Сбиване между ватерполистите на Черно море и ЦСКА отложи втората среща от финалния плейоф на държавното първенство на България по водна топка. Вчера варненци победиха с 3:2 на своя басейн "Алекси Алексиев" и при нов успех днес щяха да станат шампиони, тъй като в серията се играе до две победи от три мача.
Двубоят тази вечер започна и вървеше 0:0, когато в шестата минута двама състезатели - по един състезател от двата отбора, се сбиха и в мелето се намесиха почти всички техни съотборници. Съдиите веднага спряха мача, а малко след това бившият национал Николай Желев-Монголеца от ЦСКА си събу гащите и показа задните си части пред около 300-ата зрители на басейна. Постъпката му става още по-грозна, като се има предвид, че той е треньор на детския отбор на ЦСКА и такова поведение надали ще даде добър пример на подрастващите му състезатели. Реферите на срещата обявиха, че двубоят е прекратен, а за неговото преиграване родната федерация ще реши на свое заседание. Кога ще е то обаче никой не знае. Почти е сигурно, че двамата състезатели, от които тръгна разправията, няма да играят във финалната фаза.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).