Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Треньорите на Черно море и Локо (Мз)
Автор: Екип Varna24.bg 19:37 / 19.10.2008Коментари (0)614
©


Никола Спасов, наставник на Морето: "Беше ни необходимо да спечелим този мач. Играхме добре. Съжалявам, че не успяхме да оползотворим многото голови положения, които създадохме. Превъзхождахме противника и контролирахме срещата. Малко късмет ни тряабваше за по-изразителен резултат. Заслужавахме да отбележим повече голове. Може и да е имало някакви съдийски пропуски, но няма какво да направим. Нямаме претенции. Никой не се сърди на Алекс за пропуска от бялата точка."

Георги Тодоров, наставник на Локо: "Поздравявам домакините с победата. Бяха по-настойчиви и постигнаха целта си. Това беше един от най-слабите мачове на отбора ни. Играхме без агресия, бяхме уплашени. Такова лице показахме и срещу Левски. Не виждам как може да се печелят точки с такава игра. Трябва здраво да поработим през седмицата, за да не изпадаме в подобни положения. Явно е, че тази година ще се борим за оцеляване в елита."

 

Играч на мача

Безспорно най-добрият футболист на терена на Тича бе Йордан Юруков. Халфът подобрява формата си с всеки изминал мач и става все по-важен играч за Черно море. Освен че вкара 2 гола на Локомотив (Мездра), Юруков бе в основата на изгонването на Страти Илиев. Постоянно търсеше топката, не се уплаши от единоборствата и помогна най-много за спечелените три точки.

Източник: Ole-bg.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: