Треньорите на Черно море и Локо (Мз)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:37 / 19.10.2008
614


Никола Спасов, наставник на Морето: "Беше ни необходимо да спечелим този мач. Играхме добре. Съжалявам, че не успяхме да оползотворим многото голови положения, които създадохме. Превъзхождахме противника и контролирахме срещата. Малко късмет ни тряабваше за по-изразителен резултат. Заслужавахме да отбележим повече голове. Може и да е имало някакви съдийски пропуски, но няма какво да направим. Нямаме претенции. Никой не се сърди на Алекс за пропуска от бялата точка."

Георги Тодоров, наставник на Локо: "Поздравявам домакините с победата. Бяха по-настойчиви и постигнаха целта си. Това беше един от най-слабите мачове на отбора ни. Играхме без агресия, бяхме уплашени. Такова лице показахме и срещу Левски. Не виждам как може да се печелят точки с такава игра. Трябва здраво да поработим през седмицата, за да не изпадаме в подобни положения. Явно е, че тази година ще се борим за оцеляване в елита."

 

Играч на мача

Безспорно най-добрият футболист на терена на Тича бе Йордан Юруков. Халфът подобрява формата си с всеки изминал мач и става все по-важен играч за Черно море. Освен че вкара 2 гола на Локомотив (Мездра), Юруков бе в основата на изгонването на Страти Илиев. Постоянно търсеше топката, не се уплаши от единоборствата и помогна най-много за спечелените три точки.

Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).