Калиакра бие класически Родопа, балчиклии с втора победа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:50 / 19.10.2008
534
Калиакра (Каварна) победи с класическото 3:0 един от най-сериозните кандидати за влизане в "А" група Родопа (Смолян) в мач от деветия кръг на Източната "Б" група. На своя стадион възпитаниците на варненския треньор Атанас Атанасов поведоха още в третата минута с попадение на Иван Петков. Отново той бе точен в 63-ата минута, а Ангел Стойков оформи крайния резултат в последните секунди от дузпа. Така каварненци вече са с актив от 14 точки на седмата позиция.
Черноморец (Балчик) постигна втората си победа в първенството, след като надигра с 2:0 у дома Свиленград. Точни за възпитаниците на Иван Кючуков бяха Петър Кирилов и Станислав Иванов.
Светкавица изненада водения от Георги Иванов-Геша Несебър като гост, побеждавайки го с 2:1. Асистенцията за втория гол бе на юношата на Черно море Мартин Христов. Търговищкият тим се изкачи на четвърто място във временното класиране.
Берое на Илиан Илиев победи с 1:0 като гост последния в подреждането Марица. Единственият гол вкара Захари Димитров. Изненадващият лидер в класирането Спартак (Пловдив) удари с 2:1 като гост друг кандидат за първите места - Дунав (Русе). Във Варна Волов (Шумен) отстъпи с 0:2 срещу втория във временното класиране Нафтекс. Любопитното е, че между втория и седмия в подреждането разликата е само три точки, което обещава изключително интересна битка за водещите места до края.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).